La regatista Sara Ayats aconsegueix la vuitena posició i la plata en Sub-18 a l’Europeu juvenil disputat a Röbel, Alemanya.

13 agost 2022 Regates

Del 7 a l’11 d’agost, la regatista de l’equip d’Europes del Club Sara Ayats, fent expedició conjunta amb el Club Vela Palamós, s’ha desplaçat fins a Röbel, al nord-est d’Alemanya, per a disputar l’Europeu Juvenil de la classe internacional Europe.

El campionat ha reunit un total de cent regatistes entre la categoria masculina i femenina.

Pel que fa a la meteorologia, les jornades de competició s’han caracteritzat per la falta de vent fins ben entrada la tarda, quan les condicions milloraven fins a tenir entre 8 i 10 nusos de component nord. Malgrat tot, la majoria de les 7 proves disputades s’han navegat amb intensitats d’entre 4 i els 5 nusos.

La Sara ha sabut adaptar-se a les condicions mantenint-se a dins el grup de les 10 primeres a la majoria de proves, destaca la tercera posició i les dues sisenes posicions aconseguides en tres proves diferents.

Des del Club, estem molt satisfets de la seva actuació, ja que es tracta del seu segon europeu Juvenil i el seu tercer any a la flota d’Europes del Club mostrant una evolució molt positiva que ens permet pensar en un futur prometedor

L’Enhorabona Sara!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES