La Lluïsa Puig es proclama Campiona d’Espanya de la classe europa

10 setembre 2018 Regates
campionat_espanya_classe_europa_oza_galicia

Arrenca la temporada 2018-2019 amb el Campionat d’Espanya de la Classe Internacional Europa, disputat en aigües de A Coruña (Galicia)

El Club Marítimo de Oza “O Puntal” ha estat l’escenari de la celebració del Campionat d’Espanya de la classe Internacional Europa, del 5 al 9 de setembre. Esdeveniment que ha reunit a prop de quaranta regatistes.

Del nostre Club hi han participat l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Lluïsa Puig, en Salvi Borrat i la Nina Mir.

L’Equip emprenia viatge per carretera el dilluns 3 de setembre, arribant al vespre. Els dies 4 i 5 van ser dies d’entrament i de medicions, i el dia 6 arrancava la competició.

Pel que fa a les condicions meteorològiques, dir que han estat força favorables amb vents de component nord est d’entre 5 i 17 nusos d’intensitat, tot i que el tercer dia de competició no es va poder navegar per la manca de vent. Condicions que han permès que es disputessin un total de 8 proves, amb un descart.

Per últim, i pel que fa als resultats, dir que han estat excel·lents. La Lluïsa Puig s’ha proclamat Campiona d’Espanya i 1a Sub-20 femenina, i l’Oriol Piña ha finalitzat 4rt de la general i 2on Sub-20 masculí, malgrat ser el favorit per a la victòria final del certamen.

Els altres integrants de l’equip han navegat bones proves, pero no han estat tant regulars.

D’aquesta manera, els campions absoluts han estat la Lluïsa Puig del CN Estartit, en categoria femenina i en Rafael Rabasa del CN El Balis, en categoria masculina.

Classificació general:

4rt: Oriol Piña, 2 Sub-20 M

6è: Salvi Borrat

10è: Isaac Vilà

12ena: Lluïsa Puig, 1 F

27ena: Nina Mir

ENHORABONA A TOTS!!

oriol podi

LLUISA PUIG ORIOL PINYA

SORTIDA

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES