L’Oriol Piña s’embutxaca el Trofeu Primavera 2017

05 abril 2017 Regates

L’Oriol Piña es proclama venceder del Trofeu Primavera disputat al CV Blanes

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a Blanes els dies 1 i 2 d’abril, per tal de disputar el Trofeu Primavera. Regata de Nivell 2, per a les classes Europa, 420 i Finn, que un any més ha organitzat el Club Vela Blanes amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació d’una setantena de regatistes, provinents d’11 Clubs del litoral català. D’aquests, 28 han correspost a la classe 420, 10 a la classe Finn i 36 a la classe Europa.

Del nostre Club hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, l’Arnau Burgos, en Mateu Gutierrez i en Quim Aragonés.

La jornada de dissabte fou complicada i tant sols es va poder disputar una prova amb una mitja de 10 nusos de vent de component sud/sud-oest. Jornada que va concloure amb l’Oriol Piña en segona posició de la classificació provisional.

La jornada de diumenge va ser molt bona. Va predominar un vent d’entre 8 -12 nusos de Sud, que va permetre que es disputessin 3 proves.

Pel que fa als resultats, destacar un cop més l’actuació dels nostres regatistes. Una magnífica actuació que es tradueix amb la victòria de l’Oriol Piña, tant en la categoría absoluta com Sub-20.

Felicitar també a la resta de l’equip, pel bon treball, regularitat i compromís demostrats.

Resultats finals:

1- Oriol Piña

4- Sergi Pérez

7- Lluïsa Puig

9- Patricia Figuerola

15- Isaac Vilà

27- Arnau Burgos

31- Mateu Gutiérrez

32- Quim Aragonés

portada trofeu primavera blanes

TROFEU PRIMAVERA podi oriol

trofeu primavera

VEURE TOTES LES NOTÍCIES