L’Òscar Pijoan, de l’Equip d’Europes del Club, fa podi en la II Guíxols Cup – XXVII Trofeu J.A. Samaranch

16 febrer 2017 Regates

L’Òscar Pijoan acaba en 2ª posició en la II Guíxols Cup – XXVII Trofeu J.A. Samaranch

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a la població de Sant Feliu de Guíxols els dies 11 i 12 de febrer, per tal de disputar la II Guíxols Cup – XXVII Trofeu J.A. Samaranch. Regata de Nivell 2 per a les classes Europa, Làser Radial, 4.7, 420 i 29er, que un any més organitza el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 156 regatistes, provinents de  clubs de tot Catalunya i també de l’estranger. D’aquests, 46 han correspost a la classe Europa.

Del nostre Club hi han participat: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, en Carlos Manera, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola, la Lluïsa Puig, l’Òscar Pijoan, la Nina Mir, l’Arnau Burgos, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez.

Pel que fa a la meteorologia, dissabte va bufar un vent de component nord-est d’entre 7 i 10 nusos d’intensitat que va permetre que els Europes disputessin dues proves. I la jornada de diumenge va concloure amb la celebració de tres proves, amb un vent de llevant d’entre 8 i 15 nusos d’intensitat i molta onada (fins a 2,5 metres). Per tant, el còmput general ha estat 5 proves amb 1 descart.

Pel que fa als resultats, destacar l’actuació d’en Sergi Pérez i l’Òscar Pijoan. Dos veterans que han estat molt constants i regulars, la qual cosa els ha permès finalitzar en 5è i 2on lloc, respectivament. El campió ha estat en Marc Tello del CN Balis. La resta de l’Equip va navegar bé dissabte, però diumenge molts d’ells es van trobar indisposats i no van poder navegar.

D’aquesta manera, les posicions finals han estat:

2- Òscar Pijoan

5- Sergi Pérez

17- Carlos Manera

19- Oriol Piña

22- Isaac Vilà

26- Lluïsa Puig

40- Quim Aragonés

42- Mateu Gutiérrez

43- Arnau Burgos

44- Patricia Figuerola

46- Nina Mir

Enhorabona i a continuar treballant nois !

oscar

regata guixols cup

vela lleugera guixols cup

VEURE TOTES LES NOTÍCIES