Magnífics resultats en la 20ª Torbole Europe Meeting

27 març 2018 Regates
Torbole_europe_meeting_garda_podi_femeni

La Patty 3ª i la Lluïsa 5ª són els magnífics resultats obtinguts en la 20ª Torbole Europe Meeting

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar fa uns dies a Garda (Itàlia) per tal de disputar una nova edició de la Torbole Europe Meeting. Regata internacional per a la Classe Europa, organitzada pel Circolo Vela Torbole, que s’ha celebrat del 24 al 26 de març al Llac de Garda.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 141 regatistes (11 catalans), provinents de 12 països d’arreu del món.

Del Club hi han participat 5 regatistes: en Sergi Pérez, l’Isaac Vilà, la Patricia Figuerola (Patty), la Lluïsa Puig i l’Arnau Burgos.

Per la Patty, l’Arnau i l’Isaac ha estat el seu debut. No pas per la Lluïsa, que ha estat el segon cop i per en Sergi la tercera vegada que hi participava.

L’experiència ha estat molt enriquidora, com sempre, en aquests casos. L’Equip ha demostrat el gran nivell pel que travessen dins la classe internacional Europa. Nivell que s’ha vist traduït en uns resultats molt satisfactoris.

El primer dia de competició en Sergi va fer 2 segons i un quinzè lloc que li van permetre col·locar-se en 7a posició de la general (6è M). La Patty també va tenir una molt bona actuació i va finalitzar en la posició 12 (3a F). Els dos dies restants de competició es van disputar 3 i 2 proves, respectivament.

La classificació general final ha estat la següent:

13 – Sergi Pérez, 12è M

20 – Isaac Vilà, 18è M

28 – Patricia Figuerola, 3a F

36 – Lluïsa Puig, 5a F

125 – Arnau Burgos, 96è M

MOLTES FELICITATS EQUIP!! BONA FEINA!

Torbole_europe_meeting_garda

Torbole_europe_meeting_garda_podi_representacio_catalana

Torbole_europe_meeting_gardaTorbole_europe_meeting_garda_patty

Torbole_europe_meeting_garda

VEURE TOTES LES NOTÍCIES