En Matteo Galindo finalitza 3er del Grup 2 en el Trofeu Vilanova – Marbres Calvet

22 novembre 2016 Regates

En Matteo Galindo finalitza tercer del Grup 2 en el Trofeu Vilanova-Marbres Calvet, disputat al CN Vilanova

Els dies 19 i 20 de novembre s’ha disputat al Club Nàutic Vilanova, el Trofeu Vilanova – Marbres Calvet. Es tracta d’una regata de Nivell 2, per a la classe Optimist, inclosa en el Circuit Català Optimist 2016-2017.

Del Club hi han participat quatre regatistes del Grup 2. La Gemma Ferrés, en Matteo Galindo, en Joan Pla i en Pol Garcia.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 163 regatistes provinents de 22 Clubs. D’aquests, 77 han estat del Grup 1 i 86 del Grup 2.

La competició va estar marcada pel poc vent, la qual cosa va dificultar molt el seu desenvolupament. Dissabte es van disputar tres proves amb un vent de llevant de 7-10 nusos d’intensitat. I diumenge no se’n va poder disputar cap. Després d’esperar una bona estona a terra, a les 15h el comitè amb bon criteri va decidir anul·lar la regata amb només tres proves realitzades.

Pel que fa als resultats, destacar un cop més, l’actuació d’en Matteo Galindo, que va concloure la regata 3er del Grup 2 i 15è general. La Gemma va fer una molt bona 1a prova, finalitzant 5ena. Els altres integrants de l’equip van navegar totes les proves, però sense resultats destacables.

D’aquesta manera, els nostres regatistes van quedar en les següents posicions:

Matteo Galindo: 3er G2 i 15è general

Gemma Ferrés: 49ena

Pol Garcia: 63è

Joan Pla: 71è

Felicitats i a seguir entrenant !!¡

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES