Quedem per nedar

16 agost 2014 Regates

El passat diumenge, dia 3 d’agost, va tenir lloc la primera edició del “Quedem per nedar”, activitat que consisteix en sortir i donar un tomb tot nedant tranquilament.

En aquesta primera quedada ens vam reunir al Local Social del Club a les 8:00 hores del matí. Sobre les 8:15 h vam embarcar i ens vam dirigir cap a Punta Salines. Un cop allà els nedadors es van llençar a l’aigua. El recorregut va ser de 1.320 metres amb sortida a Punta Salines i arribada a la part exterior del moll de Llevant. Els nedadors anaven vorejant i gaudint de les maravelles de la nostra costa. El grup va invertir uns 35 min. en completar el recorregut. I, en tot moment, anaven acompanyats per un caiac i una embarcació de suport, amb personal de l’Escola de Vela.

Un cop finalitzada l’activitat ens vam dirigir al restaurant del Club, on ens van servir un gran esmorzar, per tal de recuperar forces. Moment que va ésser molt agradable i, alhora, va servir per comentar la sortida.

El proper diumenge, 24 d’agost, es durà a terme la segona edició, però aquest cop el recorregut consistirà en donar la volta a la Meda Petita. L’hora de concentració, al Local Social del Club, serà a les 7:00 hores.

Us animem a participar!

Us hi esperem!!!

DSC 0027

VEURE TOTES LES NOTÍCIES