El Club reprèn la Regata de Pasqua – Memorial Josep Mª Padró

21 abril 2017 Regates
regata_pasqua_club_nautic_estartit_vela_creuer

El Club Nàutic Estartit reprèn la Regata de Pasqua

El Club ha organitzat un any més la Regata de Pasqua. Es tracta d’una regata per a la Classe Creuer, divisions RI i ORC, que s’ha disputat els dies 14, 15 i 16 d’abril en aigües de la badia de l’Estartit.

L’edició d’enguany ha comptat amb la participació de 9 embarcacions amb ORC.

Pel que fa pròpiament a la competició, divendres es van poder disputar les 2 proves programades amb un vent de sud-est d’uns 6-9 nusos d’intensitat.

La jornada de dissabte va estar marcada per un vent del 40 d’uns 12 nusos d’intensitat. Es va navegar una sola prova, la costanera de 16 milles.

Diumenge no es va poder fer cap prova, ja que el vent era molt canviant i dificultava molt el seu desenvolupament. Per tant, la competició va concloure amb 3 proves disputades, de les 4 previstes.

L’entrega de premis va tenir lloc a la Seu Social del Club, de la mà del seu President, el Sr. Jordi Ponjoan. A l’acte també hi va asistir el Vicepresident de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Josep Mª Isern.

A continuació tots van poder menjar brunyols i la tradicional mona de Pasqua, elaborada a la Pastissería Brugués de l’Estartit.

Enhorabona als vencedors i moltes gràcies a tots els participants!!
Fins a la propera edició!

MEDALLER

ORC:

1er: Blue, del RCN Barcelona

2on: Audax Energía, del RCM Barcelona

3er: L’Oreig, del CN Port d’Aro

blue DSC_0156 DSC_0153 DSC_0086 DSC_0049 fotos navegant regata pasqua

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES