Repetim podi al Gran Premi Club Nàutic el Masnou

26 abril 2015 Regates

El passat cap de setmana (18 i 19 d’abril) l’equip d’Europes del Club es va traslladar al Masnou per disputar la Regata Gran Premi Club Nàutic el Masnou, de vela lleugera. Prova puntuable N-2 de la Federació Catalana de Vela i on van participar un total de 105 embarcacions.

Malgrat les canviants condicions meteorològiques, es va poder complir el programa de la regata, en la seva totalitat, disputant-se un total de sis proves (tres dissabte i tres més diumenge). Cal dir que el primer dia de competició va haver un aplaçament fins passades les 14h, fet que va provocar que es competís fins ben entrada la tarda. Diumenge, tot i que el matí no va ser bo, es van poder realitzar tres proves més, amb vents del NE, que en alguns moments van superar els 15 nusos.

Pel que fa als resultats obtinguts, no podien haver estat millors. Els regatistes del Club han dominat el podi masculí d’Europes, quedant en Sergi Pérez en primera posició, gràcies a la seva constància i experiència, l’Oscar Pijoan en segona posició, l’Oriol Piña en una tercera posició.

I, per últim, i pel que fa al podi femení d’Europes, la Patricia Figuerola va tenir una actuació força destacable, obtenint la segona posició. No van tenir tanta sort la Lluisa Puig i la Marta Plaja, les quals van quedar en la posició 25 i 32, respectivament, de 39 participants.

MOLTES FELICITATS A TOTS!

posi masculi

podi femeni

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES