Resum d’un mes de juny amb molta activitat

01 juliol 2023 Regates
Inici del Casal d’Estiu

El dia 26 de juny vam donar el tret de sortida als casals d’estiu 2023. Aquest any recuperem el grup de perfeccionament a la tarda que entrenen juntament amb l’equip de competició. D’aquesta manera potenciem la creació d’un bon planter de regatistes, formant navegants, educant-los a la cultura de la nàutica esportiva i gaudint l’experiència. 

Sopar Insígnia

Dissabte passat els regatistes del Club, Aina Artalejo i Thomas Prats, van assistir al sopar Insignia acompanyats de la seva entrenadora Patricia Figuerola, un sopar de comiat per als regatistes que, una vegada superada l’edat de 15 anys, han de deixar la classe Optimist per seguir competint amb una altra categoria.

Aina ha competit durant 3 temporades aconseguint excel·lents classificacions que han prestigiat la tasca formativa del Club Nàutic Estartit. Destaquem la primera posició al Campionat de Catalunya la temporada passada. Actualment seguirà el vinculada al club com a regatista a la classe Europa i també participa activament en totes les activitats que organitza el Centre d’Activitats.

Thomas ja ha complert la seva primera temporada com a regatista de la classe Europa, des del club estem molt orgullosos de la seva trajectòria i qualitat humana.

Gràcies a tots dos per representar el Club de la millor manera possible. Continueu creixent

Inici curs professors cicles formatius

Durant el mes de juny, el Centre d’Activitats ha acollit un curs de vela per a docents del cicle formatiu de guia al medi natural. El curs ha constat de dues sessions setmanals de 4 hores.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES