Setmana intensa de competicions

24 agost 2016 Regates

El diumenge 21 d’agost ha finalitzat el Campionat Open de Pádel, tant en la categoría masculina com femenina. Han estat dues setmanes d’intensa competició en les quals s’han disputat molts partits, tots ells amb un ambient molt esportiu. Hi han participat un total de 35 jugadors i 10 jugadores. Els guanyadors en la categoría masculina han estat Miquel Espejo i Lluís Albert Matas i en categoría femenina Maite Ferrer i Cristina Escudé.

Per altra banda el passat dijous 18 d’agost va finalitzar el Campionat Open de Tennis, en aquest hi han participat un total de 21 jugadors repartits en dues categories, els quals també han disputat una gran quantitat de partits on han posat a prova les seves habilitats tennístiques en la competició. Els campions van ser primer Classificat Marc Garcia R, segon Classificat Albert Matas.

Els tornejos serveixen per competir i alhora pasar-ho bé. Per tant, cal donar les gràcies a cadascun dels jugadors per la seva participació i el bon comportament mostrat al llarg del campionat.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES