XX Regata Interclubs Empordà

30 octubre 2021 Regates

El 24 d’octubre, es va celebrar la XX Interclubs Empordà. El Club Nàutic Estartit ha acollit les més de 20 tripulacions participants en la tercera i darrera fase de la regata de vela de creuer itinerant de la Costa Brava.

Després de que la tramuntana fes acte de presència el dissabte, aquest diumenge la flota ha gaudit d’un vent del nord est d’uns 10 nusos d’intensitat per completar el recorregut. Novament, el Wave (Grand Soleil 44) de Craig Clark del CN Estartit s’ha adjudicat la prova amb temps real.

Entrega dels guardons i fi de festa a la seu del Club

Els participants han recollit els seus guardons a l’acte d’entrega de trofeus, que ha tingut lloc al voltant de les 15:30 hores al Club Nàutic Estartit. L’acte, durant el que han intervingut Jordi Ponjoan, president del Club Nàutic Estartit; Pere Sala, vocal de creuer de la junta directiva del Club Nàutic l’Escala; i Cristian Baille, president del Club Vela Golfus, ha servit també per entregar cinc premis especials.

El Club Nàutic l’Escala ha recollit la placa que l’acredita com a Club amb més Participació a la regata, mentre que el premi al Millor Club Classificat ha estat per al Club Nàutic Port d’Aro. Finalment, s’ha reconegut a tres armadors que han participat a les vint edicions de la Interclubs Empordà amb la placa al mèrit esportiu. Aquests han estat Jordi Iglesias que hi ha navegat amb el Gurriato i el Loch Lomond; Miquel Pons, amb el Garnatxa i el Garnatxa III; i Pere Sala, amb el Poma i l’Albiol.

Amb una copa de cava finalitzava la XX Interclubs Empordà i una tercera fase on el programa social ha estat el plat fort. Els participants han pogut gaudir d’una bona acollida les dues jornades i el dissabte, de l’Interclubs Meeting Point, que va consistir en un magnífic sopar a la seu social del Club Nàutic Estartit.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES