XXI edició de la regata Interclubs Empordà

10 octubre 2022 Regates

El cap de setmana passat, dies 8 i 9 d’octubre, el Club va acollir la XXI edició de la regata Interclubs Empordà, que va comptar amb la participació de més de 20 embarcacions.

El dissabte a causa de la pluja es va endarrerir la sortida una hora en espera que l’entrada del vent retirés la pluja. Les condicions que van quedar van ser excel·lents amb 12-15 nusos de Gregal. Es va realitzar el recorregut número 2, que consistia a envoltar el parc de les Illes Medes en sentit horari, navegar fins a una boia al sud del parc i tornar a envoltar en sentit horari amb arribada a poques milles al sud de la bocana del port. Tot i el dia ennuvolat, les condicions de vent constant van afavorir la jornada.

Diumenge el dia va ser molt assolellat i les previsions no eren gaire optimistes respecte a la intensitat de vent. Tot i això, de seguida va aparèixer una mica de vent, també de Gregal, que va permetre iniciar la prova amb només mitja hora de retard sobre l’hora prevista. El recorregut va ser un barlovent-sotavent (dues voltes). Les condicions van ser més justes que dissabte amb vents d’entre 5 i 10 nusos, però van permetre completar el recorregut amb èxit a tota la flota.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES