L’Isaac Vilà Batista fa un merescut segon lloc al campionat d’Espanya de la classe Europa 2020

09 desembre 2020 Regates
vela-lleugera-europa

El Club Nàutic el Masnou ha estat l’escenari d’enguany del Campionat d’Espanya de la classe internacional d’Europa que s’ha celebrat del 6 al 8 de desembre de 2020.

 

Esdeveniment que ha comptat amb un total de 59 regatistes inscrits i que ha finalitzat amb la segona posició de la classificació general del regatista del CN Estartit, Isaac Vilà Batista.

 

A primera hora del dissabte 5 de desembre la delegació del Club Nàutic Estartit, formada pels regatistes de l’Equip Europa; Isaac Vilà, Pol i Jan Garcia, Marta i Sara Ayats, la Julia Marco i  en Joan Pla va emprendre el viatge per carretera cap el CN el Masnou.

Val a dir que aquesta ha estat una regata molt especial, ja que ha esdevingut el primer Campionat d’Espanya de Classe Europa per molts dels integrants de l’equip que han fet el salt de l’equip d’Optimist aquest mateix estiu.

 

Aixi doncs, durant la primera jornada de competició els participants han decarregat, muntat i mesurat les embarcacions per comprovar que totes les embarcacions eren aptes per competir segons els estàndards del reglament.

Un cop fets tots els tràmits a la tarda han pogut entrenar en el camp de regata previ al campionat, importantíssim per familiaritzar-se amb les aigües del Maresme i amb les condicions del mar i del vent que regien la zona.

 

En general, condicions meteorològiques han estat força favorables. Durant les 3 jornades de competició han tingut vents sostinguts d’intensitat moderada (6-10 nusos amb ràfegues de fins a 18 nusos) amb procedència de terra (Ponent – Mestral) que han anat de més a menys, però que han  permès celebrar les 9 proves que estaven programades.

Els campions absoluts han estat:

  • Daniel Cabre en categoria masculina
  • Elisabet Llargues en categoria femenina

Classificació General CN Estartit:

2º – Isaac Vilà Batista

29º – Pol Garcia Palacios

48º – Júlia Marco Jurado

51º – Sara Ayats Carrasco

55º – Joan Pla Vich

57º – Marta Ayats Carrasco – retirada

58º – Jan Garcia Palacios

Continuarem treballant perquè aquests només sigui el primer de molts èxits!

Felicitats a tot l’equip!

 

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES