Club Nàutic Estartit, marca de Turisme Familiar

21 octubre 2023 Costa Brava

Quan es tracta de planificar unes vacances en família, un dels aspectes més importants és trobar una destinació que ofereixi allotjaments, restauració i oci per a totes les edats. L’Agència Catalana de Turisme, compromesa amb la promoció turística de Catalunya, ha desenvolupat la marca “Turisme Familiar”, una certificació per destacar aquells establiments que compleixen amb els estàndards de comoditat i entreteniment per a les famílies que visiten el territori.

La població de Torroella de Montgrí – l’Estartit és coneguda per les Illes Medes, un autèntic paradís marítim al cor de la Costa Brava. La localitat, a més de tenir la certificació de Platja en família, compta amb diverses empreses que disposen del segell Turisme Familiar.

En el sector de l’oci, destaca el Club Nàutic Estartit. El port esportiu no només és un punt de referència pels amants de la navegació, sinó que també ofereix, a través del seu Centre d’Activitats, una àmplia gamma d’activitats nàutiques pensades per al turisme familiar. Així doncs, el Club s’ha convertit un lloc de referència en el destí per a les famílies que volen gaudir d’experiències emocionants i de la bellesa de la costa del Mediterrani.

Turisme Familiar

La renovació d’aquesta certificació és un tràmit important que permet al Centre d’Activitats mantenir-se al dia en quant a serveis, seguretat, programes i instal·lacions i garantir així la màxima comoditat i prestacions a les famílies que els visiten.

Turisme Familiar

Així que, si estàs buscant un destí de vacances que ofereixi una combinació perfecta de diversió aquàtica i comoditat per a tota la família, l’Estartit i el Club Nàutic són una elecció excepcional. Aventures, platja i ambient familiar t’esperen en aquest racó de la Costa Brava. Prepara les maletes i vine a viure una experiència inoblidable a Estartit!

VEURE TOTES LES NOTÍCIES