El Club al Saló Nàutic de Barcelona 2023

14 octubre 2023 Activitats i Esdeveniments

Saló Nàutic de Barcelona

El Saló Nàutic de Barcelona 2023 ha celebrat la seva 61ª edició. Una edició marcada per la pròxima celebració, el 2024, de la Copa Amèrica. De l’11 al 15 d’octubre el Port Vell de Barcelona s’ha omplert de visitants per gaudir de l’esdeveniment nàutic més important d’Espanya. El Club Nàutic Estartit, ha assistit, un any més, en aquesta cita ineludible per a tots els amants de la navegació.

Aquest, s’ha consolidat com un esdeveniment únic en el seu tipus, oferint una visió completa i actualitzada de totes les formes de navegació i activitats d’oci al mar. Reunint les principals empreses i representants del sector, es converteix en una oportunitat única per conèixer les novetats i tendències de la indústria nàutica.

Participació del Club

El Club Nàutic Estartit ha estat present al Saló Nàutic de Barcelona 2023, a l’estand de Ports de Catalunya-ACPET. La seva estada a la capital catalana els ha permès compartir experiències amb alguns membres de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics. També s’han establert contactes amb els representats de Ports Occitanie L’Union des Villes Portuaires d’Occitanie (UVPO).

Saló Nàutic de Barcelona 2023

El divendres 13 d’octubre, Ports de Catalunya-ACPET va celebrar el seu 40è aniversari amb un acte al seu estand que va comptar amb la presència del president de l’associació i la directora de Ports de la Generalitat. L’associació, fundada l’any 1983, agrupa la majoria dels ports esportius de Catalunya i té com a objectiu vetllar pels seus interessos davant les administracions públiques. Entre els serveis que ofereixen als seus socis, destaquen l’assessoria jurídica i tècnica, l’organització de congressos i jornades tècniques, formacions i promoció.

Saló Nàutic Barcelona 2023

Aquest any, el Saló Nàutic de Barcelona ha rebut un total d’aproximadament 47.000 visitants que han pogut passejar entre 21.000 m2 d’estands i embarcacions de les marques líders del sector. Amb aquesta participació, el Club dona per conclòs el calendari d’esdeveniments i salons de l’any 2023. Ens retrobem el gener de l’any vinent al Boot Düsseldorf, una oportunitat més per continuar explorant i gaudint del sector nàutic.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES