Els regatistes del Club obtenen exitoses posicions a la IX Guíxols Cup

05 febrer 2024 Regates

Aquest cap de setmana del 3 i 4 de febrer es va celebrar la IX Guíxols Cup a Sant Feliu de Guíxols, la qual va reunir un total de 22 participants. 7 dels nostres regatistes hi van participar en representació del Club.

La IX Guíxols Cup

La IX Guíxols Cup va consistir en 6 proves, 3 cada dia. La regata es va fer amb una única prova, el format de navegació va ser en flota i, el recorregut al Vent 12/02.

L’esdeveniment  va iniciar-se el dissabte 3 de febrer a les 10:30h amb la reunió dels tècnics, i a les 12:00h es va donar la senyal d’atenció de la primera prova.  La segona jornada va començar a les 11:00h del diumenge, i l’entrega de premis es va preveure al voltant de les 17:00h.

Una resultats que reflecteixen el compromís dels nostres regatistes

En la classificació, cal destacar la merescuda quarta posició d’Isaac Vilà. Sara Ayats va aconseguir la cinquena posició i va assolir també la tercera posició femenina i la segona en la categoria Sub20.

Matteo Galindo va ocupar la setena posició, mentre que Joan Pla es va situar en la tretzena posició. D’altra banda, Aina Artalejo va quedar dinovena i va aconseguir la primera posició en la categoria Sub18.

Thomas Prats va ocupar la vigèsima posició i Anna Pla la vint-i-unena i la segona en la categoria Sub18. Aquests resultats reflecteixen el compromís i l’habilitat dels nostres regatistes, que van enfrontar-se a totes les proves amb determinació i destresa.

Les condicions meterològiques van ser còmodes i favorables, amb vents de garbí que oscil·laven entre els 12 i 14 nusos el dissabte, i de 6 a 8 nusos el diumenge. Les 6 proves programades es van dur a terme amb molt d’èxit.

Aquesta regata no només es va tractar d’una competició, sinó també d’una oportunitat pel nostres regatistes per preparar-se de cara a la propera Copa d’Espanya, que serà del 15 al 18 de febrer a Torrevieja.