Esdeveniments nàutics de Skipper i Difusión Náutica

17 novembre 2023 Regates
Esdeveniments nàutics

Fa uns mesos, vam tenir el plaer d’assistir a la presentació del calendari d’esdeveniments nàutics del 2024 de Skipper i Difusión Náutica, en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. A continuació, us compartim els esdeveniments més destacats de la jornada perquè en pugueu gaudir:

La Ruta de la Sal

Josep Tur i Luis Gómez, del Club Nàutic de Sant Antoni de Portmany, van representar les entitats d’Eivissa que donen suport a La Ruta de la Sal, programada per l’any vinent del 28 al 31 de març. Gómez va destacar el valor crucial del mar per a Eivissa, referint-se a ell com a “or blau”. Natalia Cabrera, de Garmin Iberia, patrocinador de l’esdeveniment, va destacar la llarga trajectòria de la regata (36 anys) i el seu impacte com a impulsor de la indústria nàutica.

Multihull Rally & Race

Rodrigo de Febrer, capità de Port Ginesta, va presentar la Multihull Rally & Race, l’únic esdeveniment a Espanya dedicat als catamarans. La seva tercera edició està programada del 1 al 5 de maig de 2024. Port Ginesta, Sant Carles Marina, Port de Masnou, el Club Nàutic Estartit i Port Adriano formen l’agrupació de ports anomenada Multihull Friendly Marinas, especialment adaptats per acollir els catamarans, i promouen aquesta trobada com a esdeveniment principal del grup, consolidant el seu paper com a centre de referència al Mediterrani occidental en l’oferta de serveis específics per a aquest tipus d’embarcacions.

Regata Bahía de Pollença

La Regata Bahía de Pollença tindrà lloc del 18 al 20 de maig de 2024, mantenint la seva tradició coincidint amb la segona Pasqua, com en les seves anteriors 25 edicions. Aquesta regata d’altura connecta la península amb el nord de Mallorca a través de l’emblemàtic cap de Formentor. Antoni Cànoves, regidor de turisme de l’Ajuntament de Pollença, va destacar el valor únic de la Badia de Pollença com a destí nàutic i la càlida benvinguda que la localitat marinera de Port de Pollença ofereix als navegants.

Ruta de la Tramuntana

El 2024, la Ruta de la Tramuntana celebrarà la seva XXXI edició del 7 al 9 de juny. Teresa Sala, directora general del Club Nàutic El Balís, va destacar la estreta relació del seu club amb la vela i el seu historial com a seu d’esdeveniments nàutics de primer nivell. D’altra banda, Pere Sala, representant del Club Nàutic L’Escala, va ressaltar les excel·lents condicions de navegació a la Costa Brava i com la Ruta de la Tramuntana serveix per destacar aquestes qualitats.

Pròximament, us presentarem el calendari dels esdeveniments nàutics que tindran lloc el 2024 a les instal·lacions del Club Nàutic Estartit. Estigueu ben atents.

VEURE TOTES LES NOTÍCIES