Les Seccions Esportives del Club reben un reconeixement a la Festa de l’Esport 2017

26 octubre 2017 Activitats i Esdeveniments
festa_esport_torroella_montgri_lluisa_puig

El reconeixement es va dur a terme el passat diumenge a l’Espai Ter en el marc de la Festa de l’Esport

La Representació local de l’Esport a Torroella de Montgrí va omplir aquest diumenge 22 d’octubre l’Espai Ter amb motiu de la Festa de l’Esport.

Una diada dedicada a l’esport municipal en la qual durant la primera franja del matí es va portar a terme davant l’Espai Ter, la mostra d’Entitats Esportives Municipals i a la tarda, a dins l’Auditori, es donà pas a la Gala de la festa amb l’entrega de trofeus a totes les entitats Municipals i el Premi Montgrí de l’Esport 2017.

Aquest acte ha servit, un any més, per reconèixer públicament les persones, els clubs i les entitats locals que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport.

La celebració vol convertir-se, també, en un espai de relació del teixit esportiu del nostre municipi i vol fomentar la difusió de la pràctica esportiva.

L’ultrafondista torroellenca Núria Borrell va rebre el Premi Montgrí de l’Esport 2017, en reconeixement al seu esperit de superació i exemple de compromís solidari.

Pel que fa pròpiament al nostra Club, s’ha reconegut la trajectòria dels Equips de Tennis, Pàdel, Optimist i Europa.

La nostra regatista, la Lluïsa Puig, va ser una de les guardonades pels resultats obtinguts al Campionat del Món celebrat a Blanes, del 1 al 12 de juliol, i pel Sots-Campionat aconseguit al Campionat d’Europa juvenil disputat a Biscarrosse (França), del 5 al 11 d’agost.

Enhorabona a tots ells!!!

guardonats premi esport

cartell festa esport

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES