La Garoinada, la primera jornada gastronòmica de l’any 2024

27 gener 2024 Activitats i Esdeveniments

Aquest migdia, gràcies a vosaltres, el Restaurant del Club s’ha omplert amb la millor companyia per celebrar junts la Garoinada, la primera jornada gastronòmica de l’any que també marca l’inici de les activitats socials del Club. La vetllada ha estat tot un èxit per donar la benvinguda a tots als nostres socis i usuaris.

 

La Garoinada

 

La trobada ha començat a les dues del migdia. Hem rebut als comensals amb una copa de cava o bé amb una cervesa, al gust de cadascú. Després, un cop a taula, s’han servit un variat d’entrants com a primers plats. Un tàrtar de gambes, croquetes de sèpia, anxoves i les protagonistes de la jornada gastronòmica d’avui, unes garoines delicioses. El segon plat ha estat un suprèm de llobarro i, per cloure l’àpat, s’ha servit un sorbet de mandarina i cava. Volem agraïr i donar la enhorabona a Joaquim Silva i al seu equip que han ofert un menú amb productes de la terra d’excel·lent qualitat.

Tot i ser gener, hem tingut la sort de poder gaudir d’un dia extraordinari. El sol i la calor, les garoines, i la bona companyia ens han acompanyat tota l’estona i han creat l’ambient perfecte per gaudir de la primera jornada gastronòmica de l’any, a més de les vistes esplèndides al port i a les Illes Medes.

 

 

Un any més ple d’experiències gastronòmiques

 

Aprofitem aquest article per anunciar que la segona jornada gastronòmica de l’any, programada per a febrer, estarà directament relacionada amb els calçots. Una experiència culinària fascinant on explorarem i celebrarem aquest deliciós producte. Prepareu-vos per a un any ple d’experiències gastronòmiques i moments memorables!

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES