La Lluïsa Puig es proclama Campiona absoluta de Catalunya de la Classe Europa

18 maig 2017 Regates
Campionat_Catalunya_classe_europe_club_nautic_balis_podi_femeni

La Lluïsa Puig i l’Oriol Piña es proclamen Campiona absoluta i Subcampió absolut de Catalunya, en el Trofeu Cornudella i alhora Campionat de Catalunya, celebrat al CN El Balis

L’Equip d’Europes del Club es va desplaçar a la població de Sant Andreu de Llavaneres els dies 6-7-13 i 14 de maig, per tal de disputar el Trofeu Cornudella. Regata de Nivell 2 per a les classes Europa, Finn, 29er i 420, i de Nivell 3 per a les classes Optimist, Làser i Catamarans, que un any més ha organitzat el Club Nàutic El Balis.

L’edició d’enguany, la 44 ha comptat amb la participació de 216 regatistes, provinents de clubs de tot Catalunya. D’aquests 50 han correspost a la Classe Europa.

Del nostre Club hi han participat 7 regatistes: en Sergi Pérez, l’Oriol Piña, la Lluïsa Puig, la Patricia Figuerola, l’Arnau Burgos, en Quim Aragonés i en Mateu Gutiérrez.

Ha estat un Campionat caracteritzat pel poc vent. Vent sempre de component est que va permetre que es disputessin tres proves cada dia, excepte l’últim dia de competició que no es va poder realitzar cap prova, malgrat sortir a l’aigua, per la falta de vent.

Pel que fa als resultats, en Rafael Rabasa, del CN El Balis va emportar-se la primera posició seguit de l’Oriol Piña, Subcampió absolut i Sub-20. I la Lluïsa Puig es va proclamar Campiona de Catalunya en categoria femenina i Sub-20. Tant la Lluïsa com l’Oriol han fet un excel·lent campionat. La resta d’integrants de l’Equip han navegat bé i alguns han fet bones proves. És el cas de la Patty i Isaac. Als més novells encara els hi falten forces hores d’entrenament, tot i així, l’Arnau va fer bones sortides.

De 50 participants, els nostres van quedar en les següents posicions generals:

2-Oriol Piña, Subcampió absolut M i Sub-20

5-Lluïsa Puig, Campiona absoluta F i Sub-20

9-Patricia Figuerola

11-Isaac Vilà

30-Arnau Burgos

39-Quim Aragonés

40-Mateu Gutiérrez

50-Sergi Pérez

MOLTES FELICITATS A TOT L’EQUIP I EN ESPECIAL A LA LLUISA I ORIOL ¡¡!

podi masculitrofeus

34328683892_512ea11591_b

34328651152_b091e999fd_b

VEURE TOTES LES NOTÍCIES