Campionat d’Espanya de Vela 2023

12 desembre 2023 Regates
Campionat Espanya Vela 2023

Entre els dies 6 i 10 de desembre, les aigües del Masnou van acollir 28 participants en el Campionat d’Espanya de Vela 2023, una competició que decideix qui té  l’honor de formar part de l’equip nacional que representarà Espanya al Mundial i a l’Europeu Juvenil de vela de l’estiu vinent.

Un temps advers per navegar

Les inclemències meteorològiques van permetre només dos dies de competició de quatre i disputar tan sols sis de les dotze proves programades. Tot i així,  la intensitat va ser constant.

El primer dia va ser tot un desafiament amb vents de 8 a 12 nusos del Sud-oest. El segon dia, la manca de vent va impedir que les embarcacions s’arribessin a aigua. El tercer, els vents inestables del Sud-oest, amb intensitats de 5 a 12 nusos, va oferir als participants l’oportunitat de mostrar la seva destresa en condicions variables. Lamentablement, l’últim dia les condicions tampoc no van permetre continuar la competició.

Resultats del Campionat d’Espanya de Vela 2023

Després dels entrenaments dels equips iniciats al setembre, aquesta regata ha estat una oportunitat per demostrar el talent emergent dins del món de la vela juvenil i dins del nostre Club. Amb els resultats arriben els noms dels nostres guanyadors i classificats.

Dels nostres regatistes, Sara Ayats va destacar  i aconseguir la 8a posició, 2a a Sub-18 Femenina i 2a femenina absoluta. Matteo Galindo va ser 10è, mentre que Joan Pla va obtenir el 12è lloc i el 4t a Sub-20 Masculí. Anna Pla i Aina Artalejo van brillar a les seves categories amb les posicions 25 i 26, respectivament. Thomas Prats va tancar la llista amb la 27a posició.

 

VEURE TOTES LES NOTÍCIES