El Club participa a la ICOMIA World Marinas Conference

11 octubre 2023 Activitats i Esdeveniments
ICOMIA world marinas conference

ICOMIA World Marinas Conference

Del 9 a l’11 d’octubre, s’ha dut a terme la ICOMIA World Marinas Conference a Vilamoura, Portugal. Aquest esdeveniment internacional, organitzat pel Consell Internacional d’Associacions de la Indústria Marina (ICOMIA), ha reunit a representants de la indústria nàutica de tot el món per compartir experiències i debatre les darreres tendències i innovacions en la gestió de ports esportius.

ICOMIA és una organització global que agrupa més de 37 associacions nacionals de la indústria marina a escala mundial. A més de ser un fòrum per a les associacions nacionals, ICOMIA actua com a defensor de tots aquells compromesos amb el desenvolupament i l’èxit continu de la indústria nàutica, garantint que el públic pugui gaudir de la navegació en totes les seves formes.

ICOMIAS world marinas conference

Participació del Club

L’actual i l’anterior director del Club Nàutic Estartit, Eugeni Figa i Tomàs Gallart, han estat presents a la ICOMIA World Marinas Conference celebrada a Portugal aquesta setmana. La participació en aquest esdeveniment els ha brindat l’oportunitat de conèixer les últimes innovacions i tendències emergents en el sector. La presència del Club Nàutic Estartit en esdeveniments d’aquesta envergadura és crucial per continuar oferint serveis d’alta qualitat als seus membres i visitants.

Un dels temes centrals tractats en la conferència ha estat el desenvolupament sostenible de la nàutica recreativa. El Club, conscient de la importància de la sostenibilitat, ja ha implementat diverses millores per reduir el seu impacte ambiental i ha promogut pràctiques responsables dins del sector. També s’han abordat les millores tècniques en la gestió dels ports esportius, incloent l’adopció de les darreres tecnologies per millorar l’eficiència operativa i l’experiència dels clients als ports esportius.

La participació del Club a la ICOMIA World Marinas Conference demostra el compromís amb l’excel·lència i la voluntat de ser al capdavant de la indústria. A través d’aquesta experiència, el Club ha après, compartit i contribuït a l’evolució de la nàutica recreativa en benefici de tots els amants del mar.

ICOMIA world marinas conference

VEURE TOTES LES NOTÍCIES