II Memorial Jordi Serra i Xavi Miró

El 18 i 19 de novembre va celebrar-se el II Memorial Jordi Serra i Xavi Miró al Club Nàutic Masnou. Enguany, la regata va congregar un total de vint-i-dos participants disposats a aconseguir els millors resultats. Per part del Club Nàutic Estartit, van competir alguns dels membres de l’equip d’Europes, entre els quals Joan Pla, Anna Pla, Sara Ayats, Matteo Galindo i Aina Artalejo.

Les condicions meteorològiques van marcar el desenvolupament de l’esdeveniment. Malgrat tenir programades sis proves, només se’n van poder completar quatre a causa dels capricis del vent. El dissabte, amb vents de garbí (Sud-Oest) que oscil·laven entre els 8 i 14 nusos d’intensitat, es van realitzar les primeres quatre proves. El diumenge, malgrat l’ànim de competir, el vent no va bufar amb la força necessària, impedint la realització de les dues proves restants.

Resultats

Pel que fa als resultats, la millor classificada del Club va ser Sara Ayats, que va aconseguir la cinquena posició de la categoria general. Centrant-nos en les categories femenines, la regatista va assolir la primera posició en el podi de la categoria Sub-18 i la segona posició en la categoria femenina absoluta.

La resta de components de l’equip, van assolir posicions menys destacades: Matteo Galindo va ocupar la vuitena posició a la categoria general; Joan Pla, la divuitena; Aina Artalejo, la dinovena; i Anna Pla, la vintena.

Aquesta regata no va ser una oportunitat més per competir, sinó que també va tractar-se d’una fase crucial en la preparació pel proper repte: el Campionat d’Espanya. Aquest campionat, es durà a terme a les instal·lacions del Club Nàutic Masnou del 6 al 10 de desembre.

Des del Club, desitgem que els nostres regatistes despleguin tot el seu potencial per assolir el nou repte que tenen per davant. Ànims i endavant!